'Ze is onder de mensen gegaan, in Congo, in Hongarije, in Egypte, in Syrië, in Mali. Ze is er telkens in geslaagd om veilig weer terug te keren, en ze had altijd een verhaal bij zich.' Maarten Asscher in Ons Erfdeel

HOME   WERK   LEVEN   BEELD   NIEUWS   COLUMNS   AGENDA   CONTACT   EN/FR

Op de vleugels van de draak

Op de vleugels van de draak

 
 
Terug naar Congo

Terug naar Congo

 
 
Zangeres op Zanzibar

Zangeres op Zanzibar

 
 
Dans van de luipaard

Dans van de luipaard

 
 
Mijn Afrikaanse telefooncel

Mijn Afrikaanse telefooncel

 
 
De hoogvlaktes

De hoogvlaktes

 
 
Het uur van de rebellen

Het uur van de rebellen

 
 
Mali blues

Mali blues

 
 
De melancholieke revolutie

De melancholieke revolutie

 
 
De Golf

De Golf

 
 
De poorten van Damascus

De poorten van Damascus

 
 
Mali Blues

Mali Blues

 
 
Terug naar Congo

Terug naar Congo

 
 
Bibliografie

De Golf (1986; midprice in 2007)
Terug naar Congo (1987; midprice in 2006)
De melancholieke revolutie (1990; herziene editie in 2006)
Een kamer in Cairo (essay, 1991)
Zangeres op Zanzibar (1992; midprice 2008)
De poorten van Damascus (1993; midprice in 2005)
Mali blues (1996; midprice in 2005)
Dans van de luipaard (2001; midprice in 2006)
Het uur van de rebellen (2006; midprice in 2008)
De hoogvlaktes (2008)
Mijn Afrikaanse telefooncel (2010)